Národní informační centrum pro evropský výzkum

Zpět

Hodnocení projektových návrhů pro Klastr 2 "nanečisto"

Soubory:

Proposal Check Invitation January 2023.pdf

Sdílet akci na sociální sítě:

Kdy:

19.01.2023

Kde:

online

Dne 19. ledna 2023 proběhne "hodnocení nanečisto", tj. připomínkování návrhů projektů připravovaných do výzev Klastru 2 Horizontu Evropa s uzávěrkou 14. března 2023. Akce proběhne v návaznosti na Informační den Evropské komise 17. ledna a Partnerskou burzu 18. ledna 2023 pro Klastr 2 – Kultura, kreativita a inkluzivní společnost

Potenciální předkladatelé projektů mohou svůj návrh konzultovat se zkušenými hodnotiteli projektů Horizontu Evropa. Konzultace je určena předkladatelům, kteří vystupují v roli kordinátora a vedou konsorcium. Mohou získat cennou zpětnou vazbu i doporučení, jak zvýšit šance na financování projektu. 

Relevantními tématy jsou výzvy Klastru 2 – Kultura, kreativita a inkluzivní společnost otevřené pro rok 2023. Akci pořádá tradičně evropská síť národních kontaktů pro Klastr 2 Net4SocietyHEHodnocení probíhá online formou. Ůčast na akci je bezplatná.

Termín pro vyjádření předběžného zájmu o tuto službu je 9. ledna. Do tohoto termínu se navrhovatelé musí zaregistrovat na webové stránce Application: Pre-proposal Check

V přiloženém dokumentu je uvedeno více informací k procesu hodnocení nanečisto, přihlášení se a výběru účastníků. Pro podrobné informace kontaktujte NCP Kláru Černou (cerna@tc.cz).

Nadcházející akce

Přehled partnerských burz k výzvám 2024

Kdy: 22.05.2024 - 19.06.2024

Kde: Brusel, Paříž, Namur, Berlín

Webinář o genderovém pohledu na umělou inteligenci

Kdy: 26.06.2024 16:00 - 18:00

Kde: online

Getting Ready for Framework 10

Kdy: 21.05.2024 11:00 - 13:00

Kde: online

Mohlo by vás zajímat

Projekt od A do Z

Hodnocení rámcových programů

Právní a finanční aspekty

Podpora koordinátorů

Rámcový program 2028 - 2034