Národní informační centrum pro evropský výzkum

Zpět

Výzva pro nezávislé experty na pre-screening projektových návrhů HE

17.07.2023

Soubory:

UserGuide_Wideraexperts.eu_.pdf

Projekt NCP_WIDERA.NET, jehož partnerem je i Technologické centrum Praha (TC Praha), vyhlásil permanentní výzvu pro experty, kteří zajistí profesionální předběžnou kontrolu návrhů projektů (pre-screening) žadatelům z Widening  zemí - více informací zde. Pokud jste expert s vysokou úrovní odbornosti v oblastech, které odpovídají klastrům Pilíře 2, EIC Pathfinder nebo Widening a ERA programu Horizont Evropa a excelentně ovládáte angličtinu, přejděte na portál Wideraexperts.eu a vytvořte si svůj profil.

Pokud se váš profil shoduje s návrhem projektu (na základě vaší oblasti odbornosti a klíčových slov) a odsouhlasíte provedení služby, tj. pre-screening projektu, podepíšete smlouvu včetně dohody o mlčenlivosti, s příslušnou organizací NCP, která vás vybrala (pro české žadatele zajišťuje tuto službu TC Praha, které s vámi podepíše Smlouvu o dílo). Vaší úlohou bude analyzovat návrh, připravit písemná doporučení a setkat se online s koordinátorem a/nebo konsorciem, abyste jim poskytli zpětnou vazbu. Jedná se o placenou roli (600 EUR) za jednu službu, která by měla trvat až 20 pracovních hodin. Experti mohou být vybráni k posouzení návrhů jak českých, tak i zahraničních žadatelů.

Souhrnný popis této služby je zde. Průvodce pro uživatele portálu je přiložen.

REGISTRUJTE SE ZDE !

Více aktualit

Získejte akcelerační grant či cenu za občanskou vědu

13.02.2023

Evropský projekt IMPETUS financovaný z Horizontu Evropa, otevřel svou první výzvu. O finanční podporu se mohou relevantní iniciativy a projekty z oblasti občanské vědy ucházet dvěma způsoby: Akcelerační program, který nabízí dva různé granty, a to ve...

Mohlo by vás zajímat

Naše služby

Projekt od A do Z

Právní a finanční aspekty

Hodnocení rámcových programů

Malé a střední podniky